 
 
   
En meget lækker
pasta ret at servere for yndere af peberrod. Tynde stegte lakseskiver er, hvad
der skal til for at komplettere festmåltidet. Det smager saftsuseme godt.
Tid: ca 30 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
250 g tagliatelle 
3 dl mælk 
2 spsk hvedemel 
2 dl piskefløde 
2-3 spsk reven
peberrod 
2 spsk hakket dild 
salt, peber 
500 g laksefilet 
 
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger. Lad den løbe af. 
 
2. Kom mælken i en
gryde og pisk melet i. Pisk derefter fløden i. 
 
3. Bring saucen i
kog under stadig piskning. 
Lad den koge ca 5
min. 
Smag til med
peberrod, dild, salt og peber. 
 
4. Skær laksen i
tynde skiver. Steg dem kort på en meget varm pande. 
 
5. Bland pastaen med
den varme sauce. 
Server med laksen og
lidt ekstra peberrod og kryddergrønt. 
 
Tips: Den stegte laks kan erstattes af røget laks, 
som strimles og
blandes i pastaen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Pasta eller Laks
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------