Denne milde pasta ret er fra en lille fin italiensk restaurant. Den smager lige herligt en kold
vinterdag, såvel som på en varm sommerdag.
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g pasta (penne)
200 g kyllingebryst
2 spsk olie
1 tsk oregano
1 tsk salt
¼ tsk peber
2½ dl fløde 13%
2 dl reven
parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Optø
kyllingebrystet hvis det er frossent.
Skær det i tern, ca
2x2 cm.
3. Opvarm olien på
en pande.
Brun kyllingekødet og krydr med oregano, salt og peber.
4. Hæld fløden på og
lad det simre 5-8 minutter til en cremet sauce.
Rør forsigtigt
halvdelen af parmesanosten i.
5. Hæld pastaen i en
skål. Hæld saucen over, bland
alting forsigtigt og
drys resten af parmesanosten over.
6. Server pastaen
rygende hed med en tomatsalat til.
Tips: I stedet for kyllingebryst kan du bruge en
grillet kylling.
Fjern skindet og udben den.
Skær kyllingekødet i
tern, krydr og tilbered som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------