 
 
   
En farvestrålende og
sund hverdagsret med både fisk og grønsager. Perfekt at servere for sultne
maver, især hvis man gerne vil spise lidt magert. 
Tid: 20-25 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
600 g frossen eller
frisk torskefilet 
1 løg 
1 mellemstor gulerod
1-2 stilke bladselleri 
½ bdt. forårsløg 
1 laurbærblad 
5-6 hvide peberkorn 
½ tsk salt 
½-1 dl vand 
1 citron 
 
* Fremgangsmåde
1. Optø frossen fisk
så meget at den kan skæres i 2-3 cm brede stykker. 
Skær de friske
fileter ud hvis de er for store.
 
2. Skræl løg og
gulerod. Skær dem i tynde skiver. 
Det går lyn   hurtigt med foodprocessorens skiveplade. 
Skyl bladselleri og
forårsløg og skær dem i strimler. 
 
3. Læg alt det
snittede i en sauterpande. 
Kom laurbærbladet
ved og drys hvide peberkorn og salt over. 
 
4. Hæld vandet på og
lad det koge 4-5 minutter. 
 
5. Stik fiskestykker
ned mellem grønsagerne. 
Pres saften af den
halve citron over. 
 
6. Lad det hele koge
5-6 minutter eller til fisken er hvid og uigennemsigtig.
 
7. Skær den sidste
halve citron i skiver og læg dem dekorativt i gryden. 
Server fisken lige
fra gryden sammen med løse ris.
 
Tips: Lav retten i mikroovnen. Fordel det grønne i
et egnet fad. 
Læg fisken på og hæld væsken over. Dæk fadet til.
Tilbered ved 750W
5-6 minutter. Drej fadet et par gange. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------