 
 
   
Disse bønner bliver ganske enkelt stegt i en krydret, stærk
sauce - en velsmagende og meget enkel ret. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min. 
 
# Ingredienser
450 g tynde, grønne bønner 
2 friske, røde chilier 
2 spsk jordnøddeolie 
½ tsk stødt stjerneanis 
1 fed hvidløg, presset
2 spsk lys sojasauce 
2 tsk klar honning 
½ tsk sesamolie 
 
* Tilberedning
1. Bønnerne halveres med en skarp kniv. 
 
2. Chilierne skæres i skiver. Fjern først kernerne, hvis du
ønsker en mildere ret. 
 
3. Varm olien i en forvarmet wok eller stor pande, til den
er næsten rygende. 
 
4. Dæmp varmen en smule, tilsæt bønnerne og lynsteg i 2 min.
 
5. Tilsæt chilierne, stjerneanis og hvidløg og lynsteg i
yderligere 30 sekunder. 
 
6. Rør sojasauce. honning og sesamolie sammen i en lille
skål. 
 
7. Rør denne sauce i wokken. 
Kog i 2 min, mens bønnerne vendes, så de er helt dækkede af
saucen. 
 
8. Anret retten på et varmt fad og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 86. Sukker 4 g. Proteiner 2 g. Fedt 6 g. Kulhydrater
6 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 


 
VARIANT 
Denne opskrift er forbløffende god, når den laves med
rosenkål i stedet for grønne bønner. 
Rosenkålene gøres i stand og strimles fint. De lynsteges i varm olie, og
derefter fortsættes fra trin 4 i opskriften. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.