Logo

Thaibøf salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaibøf salat 

 
En sensationel asiatisk smagsoplevelse. Gæsterne vil tigge om mere! Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 25 min. Tilberedningstid: 6 min. Kuverter: 10
 
# Ingredienser
300 g oksetyksteg
1 mellemstort rødløg, skåret i tynde både
0,6 dl sød chilisauce
2 tsk fiskesauce
0,6 dl limesaft
½ bundt hakkede koriander
4 mellemstore agurker
1,2 dl hakkede saltede jordnødder

 
* Tilberedning
1. Afpuds kødet for overflødigt fedt.
Steg på en letsmurt pande ved høj varme i 3 min.
Vend kødet og steg det på den anden side i 3 min.
Lad kødet hvile i 20 min.

 
2. Skær kødet ud i tynde skiver på tværs af muskeltrådene.
Hæld skiverne i en stor skål.
Tilsæt løg, chili, fiskesauce, limesaft og koriander og bland det godt.
Dæk blandingen til og lad det hvile i 20 min.

 
3. Skær agurkerne diagonalt i 1,5 cm skiver.
Læg dem i en serveringsskål og dæk dem med kød og drys med jordnødder.

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Aubergine-lasagne
Dessert: Citronostekage

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her