 
 
   
Sursød krydring forbindes sædvanligvis med svinekød, men den er også ideel til krydring af grønsager som i denne velsmagende ret. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 20 min. 
 
# Ingredienser
450 g blomkålsbuketter 
2 spsk solsikkeolie 
1 løg, skivet 
225 g gulerødder, skivede 
100 g sukkerærter 
1 moden mango, skivet 
100 g bønnespirer 
3 spsk hakket, frisk koriander 
3 spsk frisk limesaft 
1 spsk klar honning 
6 spsk kokosmælk 
 
* Tilberedning
1. Bring en stor gryde vand i kog. 
Tilsæt blomkål og kog den i 2 min. Den afdryppes godt. 
 
2. Varm olien i en stor, forvarmet wok. 
 
3. Tilsæt løg og gulerødder og lynsteg i ca. 5 min. 
 
4. Tilsæt blomkål og sukkerærter og lynsteg i 2-3 min. 
 
5. Tilsæt mango og bønnespirer og lynsteg i ca. 2 min. 
 
6. Rør koriander, limesaft, honning og kokosmælk sammen i en
skål. 
 
7. Hæld kokosmælk-blandingen i wokken og varm den under
omrøring, til den bobler. 
 
8. Fordel retten på varme tallerkener og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 154. Sukker 16 g. Proteiner 6 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 17 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 


VARIANT 
Anvend eventuelt broccoli i stedet for blomkål. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.