Logo

Legeret blomkålssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Legeret blomkålssuppe

 
En cremet blomkålssuppe gør godt på den kølige dage. Server din blomkålssuppe med skøn topping og et godt brød - du finder opskriften HER...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 45 min.

 
# Ingredienser
1 lille blomkålshoved
1 portion béchamel sauce (se opskrift)
5 dl lys bouillon, evt. af terning
1 dl piskefløde
salt, hvid peber

 
* Fremgangsmåde
1. Gør blomkålen i stand og pluk den i små buketter (gem nogle ganske små til pynt).

 
2. Kom béchamel saucen i en gryde og kog blomkålen i den, til grønsagen er mør.

 
3. Spæd med den lyse bouillon og passér suppen gennem en sigte.


4. Hæld den tilbage i gryden og varm den op.
Lige før serveringen legeres med piskefløden og suppen smages til.
De små rå blomkålsbuketter lægges i.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her