
 
Kraftig smag af ingefær, fiskesauce og chili og en antydning af bønner og agurk. – se også menuforslag nederst
Forberedelsestid: 25 min. Tilberedningstid: 8 min. Kuverter:
4 
 
# Ingredienser
500 g filet af hvidt fiskekød 
1 let pisket æggehvide 
2 spsk fiskesauce 
½ bundt hakket koriander 
2 cm finthakket citrongræs 
1 tsk sambal oelek 
1 tsk sukker 
400 g haricots verts hakkede
olie til stegning 
2 agurker, skåret i tynde skiver 
6 cm frisk ingefær, skåret i tynde skiver 
2 spsk hvid lagereddike 
2 spsk ekstra fiskesauce 
½ bundt ekstra hakket koriander 
1 stor chili, skåret i skiver 
 
* Tilberedning
1. Skær fiskekødet i terninger og hæld det over i en
foodprocessor.
Kør, indtil konsistensen er jævn. 
Hæld derefter fiskekødet over i en stor røreskål. 
 
2. Tilsæt æggehvide, fiskesauce, koriander, citrongræs,
sambal oelek, sukker og bønner.
Bland det i 2-3 min, eller indtil farsen er godt samlet. 
 
3. Opvarm olien i en stor pande ved jævn varme. 
Øs store skefulde af fiskefarsen over i olien og steg dem i
2 min på hver side, eller indtil de er gennemstegte og gyldne. 
Tag dem af og afdryp dem på et stykke køkkenrulle. 
 
4. Hæld agurk, ingefær, eddike, fiskesauce og koriander i en
lille skål og bland det varsomt. 
Server fiskefrikadellerne med agurkeblandingen og pynt med
skiveskåret chili. 

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Grøn
karrygryde
Dessert: Frugtsoufflé med bær
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.