Logo

Kødruller fra Jugoslavien - Cevapcici

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødruller fra Jugoslavien - Cevapcici 

 
Hakket kød er også populært i andre lande. Her kommer en spændende opskrift fra Jugoslavien. Server kødrullerne med peberfrugtringe og hakket løg
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 25 min. Stegetid: 8-10 min. Kan fryses, men forringes

 
# Ingredienser:
250 g hakket oksekød
250 g hakket flæskekød
2 spsk rasp
1 æg
½ dl bouillon el. vand
1 tsk paprika
¼-½ tsk tabascosauce
1 fed hvidløg
salt, peber
Til stegning:
olie

 
* Tilberedning:
1. Bland det hakkede kød med rasp og rør ægget i.
Tilsæt bouillon eller vand og krydr med paprika,
tabascosauce, knust hvidløg, salt og peber.

 
2. Form farsen til aflange kødruller.
Varm olien i en pande og steg kødrullerne 4-5 min på hver side eller
pensl dem med olie og steg dem på havegrilllen eller under grillen i ovnen.

 
3. Server kødrullerne med peberfrugtringe og hakket løg eller
en salat med peberfrugt og løg samt båndspaghetti eller kartofler.

 
Tips

Cevapcici kan også serveres med Tzatziki (som på billedet)

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her