Logo

Appelsiner med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsiner med chokoladesauce 

 
Chokolade er en festlig finale der kan serveres efter et godt måltid. Farverige frugter, som klæder chokoladesaucen både smags- og synsmæssigt, er en oplevelse. Det bedste til sidst
Til 6 personer. Tilberedningstid: 15 min. Kogetid, i alt: 8-10 min. Afkøling: 1 time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
6 søde appelsiner
200 g sukker (2¼ dl)
3 dl vand
½ citron
100 g mørk chokolade
3-4 spsk piskefløde

 
* Tilberedning:
1. Bland sukker, vand, saft og reven skal fra den halve citron.
Lad denne sukkerlage koge 3-4 min.


2. Skræl appelsinerne og fjern alt det hvide.
Læg appelsinerne i sukkerlagen og lad dem koge ved svag varme i 6-7 min.

 
3. Smelt chokoladen i fløden og rør saucen jævn.

 
4. Anret appelsinerne på portionstallerkener med en skefuld sukkerlage ved.
Fordel den varme chokoladesauce over og server straks.

 

Se alle de bedste opskrifter med Chokolade

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her