 
 
   
Giv denne klassiker et smagsboost med mulighed for at
tilføje pekannødder og chokoladechips, eller prøv andre nødder. Laves i
airfryeren for nemheds skyld
Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 1 time. Personer: 10-12.
 
# Ingredienser
150 ml solsikke- eller vegetabilsk olie, plus ekstra til formen
150 g flormelis
150 g selvhævende
mel
1 tsk bagepulver
2 æg
2 overmodne bananer
50 g pekannødder, hakkede (valgfrit)
50 g chokoladechips (valgfrit)
 
* Tilberedning
Smør en 1-liters brødform med olie og beklæd med bagepapir –
du skal sikre dig, at det passer i airfryer-kurven. 
Hvis det ikke gør, så brug en form, der passer til din
maskine.
 
Opvarm airfryer til 160 °C. 
Bland olie, sukker, mel, bagepulver og æg i en skål. 
Mos bananerne, bland derefter i dejen. 
Bland halvdelen af pekannødderne og alle chokoladestykkerne
i. 
Hæld i formen og top med de resterende pekannødder.
 
Bages i 45-60 min, indtil et spid, der stikkes i midten,
kommer rent ud. 
Tjek efter 20 min hvis det begynder at brune for meget. 
Skru i så fald varmen ned til 140 °C, for at undgå at de
brænder på. 
Lad køle af på en rist inden servering. 
Holder sig i en lufttæt beholder i op til tre dage.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------