Logo

Æggefad med tun og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggefad med tun og oliven 

 
Under et luftigt og krydret dække skjuler sig mange lækre ingredienser, som gør denne hverdagsret til noget udover det sædvanlige. Det her er virkelig lækkert
Tid: 20-25 min, heraf ca 8 min i ovnen. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 hårdkogte æg
1-2 spsk smør eller margarine
1 ds. tunfisk i vand (185 g)
15 grønne oliven
1 dl finthakket purløg
1 tsk oregano
2 æggehvider
½ dl mayonnaise
tsk cayennepeber
1 dl reven ost

 
* Fremgangsmåde
1. Skær de hårdkogte æg i skiver, læg dem i bunden af et let smurt ovnfast fad.

 
2. Lad tunfisken løbe godt af. Skær de grønne oliven i skiver.

 
3. Fordel purløg, tun og oliven over æggene. Drys med oregano.

 
4. Pisk æggehviderne til fast skum.
Rør forsigtigt mayonnaise, cayennepeber og ost i.
Hæld blandingen over æg og tunfisk.

 
5. Gratiner fadet ved 250 °C i ca 8 minutter. Server med salat.

 
Tips: Gratinsaucer med æggehvide kan ikke fryses.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

 

Se alle de bedste opskrifter med Ost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her