 
 
 
 
Æg en cocotte er en dejlig enkel ret, og denne variant med
fløde smager helt enormt godt. Server
til morgenmad - det er fantastisk. Se opskriften HER
1 Person
 
# Ingredienser
smør til smøring 
salt og peber 
1 æg 
1 spsk fløde 
 
* Tilberedning
Smør en ramekin med
smør. 
Drys med salt og
peber. 
Slå forsigtigt dit
æg ud i. 
Hæld fløden rundt i
hviden. 
Lav et vandbad i en
gryde på komfuret. 
Sæt ramekinen i 
(læg tandstikker
under, så hopper og danser den ikke) 
og kog i 5-6 min til
hviden lige akkurat er stivnet, 
det "koger"
videre i et par min pga. varmen i ramekinen. 
Server
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.