Logo

Æggesalat med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesalat med karse

 
Æg er en dejlig spise - billig mad, nemt at tilberede og ikke særligt fedende. Æggeretter er også dejlig sommermad.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
4 hårdkogte æg
1 dl cremefraiche
1 tsk presset citronsaft
2-3 tsk karry, salt

finthakket karse eller brøndkarse

 
* Fremgangsmåde
1. Pil æggene og hak dem.
2. Rør halvdelen af cremefraichen med citronsaft, karry og karse.
Smag til med salt.

3. Rør forsigtigt resten af cremefraichen og de hakkede æg i.

 
Bruges som pålæg, i en sandwich eller serveres med ristet brød som en forret.


Æggesalat med karse 

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her