Logo

Agerhønsebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agerhønsebouillon

 
Agerhønsebouillon:
Skær de 2 yderste vingeled og hvirvelhalsen af fuglene og brun det godt sammen med indmaden og et hakket skalotteløg i en gryde.
Kom et par dl vand ved, lidt salt og lad det koge ½ time.
Si det, og bouillonen er klar til brug.
Kan fryses, holdbarhed: 8-10 måneder.

 
Se de bedste opskrifter med Agerhøne

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her