Logo

Asparges med smørstegt persille - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges med smørstegt persille - prøv Kogebog.dk i dag 💘

 
Asparges er godt både som snack, som forret og som hovedret. Husk, at den nederste, træede ende skal knækkes af dér, hvor aspargesen naturligt giver efter

 
# Ingredienser
750 g hvide asparges
7½ dl vand
2 tsk groft salt
2 bundter persille (ca. 150 g)
50 g smør

 
Tilbehør: Flutes.

 
* Tilberedning
Skræl forsigtigt aspargesene fra hoved mod rod og skær det nederste hårde stykke af.
Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og
under låg i ca. 6 min.
De skal være møre, men ikke bløde.

 
Tag aspargesene op, anret dem i et lunt fad og hold dem varme.
Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt.
Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek.
Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.

 
Se alle de bedste opskrifter med Asparges

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her