Logo

Bønnesalat med cremefraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnesalat med cremefraiche


Skal det være godt, så vælg bønnesalat med cremefraiche og estragon kold eller bønnesalat med estragon og cremefraiche varm, så bliver det let og lækkert - valget er dit og opskriften er HER

Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Bønner og gulerødder er fryseegnede

 

# Ingredienser

500 g grønne bønner
3-4 gulerødder

1 bæger cremefraiche 18 % (175 ml)
salt, peber
citronsaft
frisk estragon

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl og nip bønnerne og kog dem netop møre i letsaltet vand 8-10 min.

 
2. Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og kog ligeledes dem i letsaltet vand 8-10 min.
Lad bønner og gulerødder blive kolde.

 
3. Rør cremefraiche sammen med salt, peber og citronsaft.
4. Læg bønner og gulerødder i en skål.
Hæld creme fraicheblandingen over og drys med frisk estragon.
Smager godt med groft brød til.

 
Variation
Bønner og gulerødder kan også serveres varme med kold cremefraiche til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Salat

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her