Logo

Bønnesalat med tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnesalat med tomater

 
Dejlig bønnesalat med tomater og dressing. Salaten er dejlig sprød og egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
6 dl hvide kogte bønner
250 g grønne bønner

2 tomater
1 lille bakke karse eller 1 bdt brøndkarse


Marinade:
4 spsk olie
1 spsk vineddike evt balsamico
2 spsk finthakket persille
salt, peber

 
* Tilberedning
1. Pisk olie og vineddike sammen til marinaden.
Bland den hakkede persille i og krydr med salt og peber.

 
2. Nip og skyl bønnerne.
Kom dem i kogende letsaltet vand og kog dem 5-6 min.
Tag dem op og skyl dem under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.

 
3. Kom hvide og grønne bønner i en skål og hæld marinaden over.
Lad dem trække hermed ½ time.


4. Skær tomaterne i både.
Bland dem med bønnerne og drys med karse eller brøndkarse.

 
5. Server salaten med flutes eller groft brød til.

 
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her