Logo

Chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladesauce

 

Sauce Dessert. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris.

 
# Ingredienser til Chokoladesauce.
100 g ren mørk chokolade
1 dl mælk
2 spsk piskefløde
1 spsk sukker
15 g smør

 
* Sådan laves Chokoladesauce:
1. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem over håndvarmt vandbad.

 
2. Bring mælk og fløde i kog i en gryde.
Tilsæt smør, sukker og smeltet chokolade.
Lad blandingen koge et øjeblik.
Nu er den klar til at servere varm.

 
3. Hvis saucen skal serveres kold, hældes den i en skål og afkøles i mindst 1 time inden servering.
Rør i saucen af og til.

 
Tips: Varm chokoladesauce smager godt sammen med vaniljeis og (henkogt)frugt.
Kold chokoladesauce er fin til chokoladesoufflé eller til desserter med frisk frugt.
Et stænk cognac skader ikke.

 
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her