Logo

Croutons - ristede brødterninger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Croutons - ristede brødterninger


Hjemmelavede croutoner er nemt at lave og smager virkelig lækkert og er en god måde at minimere madspild - prøv disse til salater og suppe og få opskrift her.

 
# Ingredienser
Beregn ½-1 skive brød pr. person.


* Fremgangsmåde
Skær skorpen af og skær brødet i ikke for store terninger.
Rist terningerne sprøde, enten på en tør pande eller i smør.
De skal være gyldne, ikke brankede.
Ryst panden af og til, så brødterningerne bliver ristet jævnt på alle sider.
Serveres straks.

 
Stegte brødterninger (croutons)


Croutons - ristede brødterninger 

1. Skær skorpefrit brød ud i jævne terninger.


Croutons - ristede brødterninger 

2. Brun smørret på en pande og læg brødet i.


Croutons - ristede brødterninger 

3. Steg ved svag varme, og ryst panden af og til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her