Logo

Cumberland sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Cumberland sauce

 
En krydret sødlig frugtsauce. Den er meget kendt i England, og er specielt velegnet til ikke-hvidt kød, såsom hjort, skinke, lam, paté og charcuteri.

 
# Ingredienser
1 stor appelsin
2 dl ribsgelé
2 dl rødvinslage eller bouillon
1 glas portvin
lidt sennep
1 knsp stødt ingefær
cayennepeber

 
* Tilberedning
Vask 1 stor appelsin og riv skallen i lange, tynde strimler.
Det gøres nemmest med en specialkniv, men har du ikke det, bruger du en meget skarp kniv.
Al den hvide hinde skal fjernes.
Kom orangestrimlerne i en lille kasserolle med ribsgelé, rødvinslage, portvin samt saften af appelsinen.
Bring det i kog og lad det koge i 10 min.

Smag saucen til med lidt sennep, stødt ingefær samt cayennepeber.
Der skal ikke salt i lagen.
Saucen serveres kold.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her