Logo

Dyrebøffer i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dyrebøffer i fad

 
Dyrebøffer med røget skinke, rosmarin og smeltet ost. Det er let - 5-10 min i ovnen og I kan guffe løs. Server små persillevendte kartofler og ristede svampe til.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
800 g dyrefilet
50 g smør
salt og peber

2 tsk salvie
1 tsk rosmarin
4 skiver røget skinke
4-6 skiver fuldfed ost

2 dl bouillon (evt. af terning)
1 glas tør sherry

 
* Tilberedning
1. Skær fileten i 4-6 bøffer.
Bank dem let og brun dem i smør på en pande.
Lad dem stege et par minutter endnu.
Drys med salt og peber.

 
2. Læg bøfferne i et ovnfast fad og drys salvie og rosmarin over.

 
3. Læg skinkeskiver over kødet og dæk med osteskiverne.

 
4. Kog panden af med bouillon og sherry og hæld skyen i fadet til bøfferne.

 
5. Gratiner retten i ovnen ved 225 °C i 5-10 min. eller til osten er smeltet.

 
6. Server små persillevendte kartofler til samt ristede svampe.

 
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER
Se flere dejlige retter med vildt HER eller en grøn salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her