Logo

Fennikelsalat med salatløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikelsalat med salatløg 


En frisk salat er godt tilbehør. Her er forskellige forslag, som passer til de fleste retter. De gode opskrifter finder du selvfølgelig på Kogebog.dk

Fire gode salater, bagest en Blandet salat, forrest Champignonsalat. I midten Fennikelsalat og Vintersalat.

 
Fennikelsalat
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Trækketid: ½ time.

 
# Ingredienser
2 store fennikelknolde
1 mellemstort salatløg
I stedet for salatløg kan bruges 3 skalotteløg eller 2 forårsløg.

 
Marinade:
6 spsk olie
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg
salt og peber

1 bdt purløg

 
* Tilberedning
1. Skær rodskiven af fennikelknoldene og skær knoldene i tynde strimler.
Pil salatløget og skær også det i tynde skiver.

 
2. Pisk marinaden sammen og rør presset hvidløg i.
Smag marinaden til og hæld den over fennikel og løg.
Kom det i en salatskål og pynt med fintklippet purløg.
Lad salaten stå mindst ½ time før den serveres.


Fennikelsalat med salatløg 

En rødkålssalat kan også serveres, se opskrift her
Find flere gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her