Logo

Fisk i fad med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk i fad med champignon

 
Fisk i fad er en ret, der står og passer sig selv. Brug tiden på at hygge dig, mens aftensmaden passer sig selv i ovnen. Her får du en opskrift på nem mad i fad, hvor du blot skal forberede råvarerne.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
500 g ferske eller løsfrosne fiskefileter eller blok frosset fisk
30 g smør

peber fra kværn
frisk eller tørret dild
1 citron

1 ds (225 g) champignonsuppe
75 g reven ost (Grana eller emmentaler)

 
* Tilberedning
1. Tænd for ovnen (225 °C).
Læg fiskefileterne taglagt i et smurt, ovnfast fad.
Fisk, der er blokfrosset, skal først skæres i 1-1½ cm tykke skiver.

 
2. Læg resten af smørret over fisken i klatter.
Drys med peber og dild efter smag.
Dryp med citronsaft.

 
3. Hæld champignonsuppen over fisken (den skal ikke fortyndes).
Sæt fadet i den varme ovn og lad retten »bage« i 20 min.

 
4. Drys den revne ost over fisken, der sættes tilbage i ovnen, til osten er smeltet og gylden.
Pas på, ost branker nemt!

 
5. Retten serveres i fadet med tilbehør af løse ris eller brød. Evt. også salat.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her