Logo

Flamberede vildtbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flamberede vildtbøffer

 
Spændende vildtbøffer - Skiver af ryg eller lår fra velhængt dyrekød kan steges til de lækreste bøffer, man kan tænke sig.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
800 g vildtfilet eller -kølle
2 spsk grønne peberkorn (madagascarpeber på dåse eller glas)
75 g smør

salt
1 dl cognac

 
* Tilberedning
Tilbered bøfferne som beskrevet her:


Flamberede vildtbøffer



1. Skær kødet i 3-4 cm tykke skiver og bank dem let med håndroden.


Flamberede vildtbøffer 

2. Knus umodne grønne peberkorn.
Smør et tyndt lag peber på begge sider af bøfferne.
Steg dem 3-4 min i alt.
Tag dem af panden og hold dem varme.


Flamberede vildtbøffer 

3. Brun bøfferne i smør på en pande og steg dem 1-2 min på hver side.
Lun cognac'en i en lille kasserolle.
Hæld den over og flambér. (ikke under emhætten)

 
Tips
I stedet for grønne peber kan du bruge hel sort eller hvid peber, der knuses groft i en morter.
Drys først med salt efter stegningen.
Stegepanden kan koges af med lidt rødvin og bouillon.
Skyen serveres til bøfferne.
Salat og flute er godt tilbehør.

 
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER
Se flere dejlige retter med vildt HER eller en grøn salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her