Logo

Frugtsalat med kokosdrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsalat med kokosdrys


Kokos smager lidt af de varme lande og bliver endnu bedre, når du rister den på panden. Luksus og børnevenligt. Kaldes også abemad. Til 4 portioner.

 
# Ingredienser

600 g blandet frugt skåret i små bidder

 
Kokosdrys:

1 dl kokosmel (ca. 40 g)

1½ spsk sukker

1 tsk stødt kardemomme
*

 
Sådan gør du
Kokosdrys: Kom kokosmel, sukker og kardemomme på en kold pande.
Skru op til kraftig varme og rist blandingen under omrøring i 3-4 min. til kokosmelet er lysebrunt
Du skal være over det, for det går lige pludselig stærkt.

 
Bland frugterne i portionsskåle og server kokosdrysset ved siden af, så I selv kan drysse på.
Har I lyst, kan I supplere med græsk yoghurt 2% smagt til med vaniljesukker.

 
Tips: Frugten kan fx være blå og grønne vindruer, pærer og granatæblekerner eller klementiner, mango og ananas eller nektariner, hindbær, melon og ribs eller jordbær, kiwi, banan og blåbær.
Bland efter din egen smag og hvad du har.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her