Logo

Gratinerede kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratinerede kammuslinger

 
Prøv disse lækre Gratinerede kammuslinger, næste gang du skal forkæle gæster med en lækker forret. De er lette at lave og smager vidunderligt
Til 4 personer. Marineringstid: ca 1 time. Tilberedningstid: ca 10min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
200 g rensede kammuslinger (evt. dybfrosne)
3 spsk rasp

2-3 spsk smør


Marinade:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 bdt persille

2 dl halvtør hvidvin

 
* Tilberedning
1. Optø kammuslingerne, hvis der bruges frosne.

 
2. Rør hakket løg, knust hvidløgsfed og hakket persille med vinen.
Kom kammuslingerne i denne marinade og lad dem trække heri 1 times tid. .

 
3. Kom kammuslingerne i skaller eller ovnfaste skåle.
Hæld lidt af marinaden på.
Drys rasp over og kom smørklatter på.

 
4. Gratiner ved 250 °C i ca 5 min.
Serveres rygende varme med citronbåde og toast som forret.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her