Logo

Hønse- og blomkålsfrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hønse- og blomkålsfrikassé

 
Er der noget der smager dejligt, så er det hønsefrikassé. Med en høne, et blomkålshoved, lidt fløde, lidt reven ost og et godt drys persille så er herligheden klar
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Kogetid: ca 1½ time. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
1 høne
1 blomkålshoved
5 dl hønsekødsuppe
3 spsk smør eller margarine
3 spsk hvedemel

1 dl fløde
salt og peber
1 bdt persille
1 dl reven ost

 
* Tilberedning
1. Kog den istandgjorte høne i vand tilsat salt og hele peberkorn i 1½-2 timer.
Tag skindet af den kogte høne og pil ben og brusk fra kødet.

Skær hønsekødet i små stykker.
Del blomkålshovedet i buketter og kog dem i lidt af hønsekødsuppen 5 min.

 
2. Smelt fedtstoffet i en gryde og rør det sammen med melet.
Spæd med suppe og fløde, lidt ad gangen mens der røres.
Lad det koge sammen nogle minutter.
Smag til med salt og peber.

 
3. Bland hønsekød og blomkålsbuketter i og anret det i et varmt fad.
Drys med hakket persille og reven ost.
Server med kogte kartofler samt en salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her