Logo

Kold blomkålsuppe med agurk og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold blomkålsuppe med agurk og rejer

 
En kold suppe er læskende og perfekt til enhver anledning. Kold blomkålsuppe er en lækker forret eller let frokost til en varm dag. Se den gode opskrift her.
Til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 lille blomkål
5 dl hønsebouillon
1 dl fløde
salt og peber
½ agurk
100 g rejer

 
* Tilberedning
Del en tredjedel af blomkålen i små buketter.
Kog dem i 1 min i bouillonen og køl dem af.

 
Skær det groveste af stokken væk fra de to tredjedele af blomkålen og hak resten groft.
Kog blomkålen i bouillonen i 15 min og blend den helt ud i en foodprocessor.
Tilsæt fløden og kog suppen igennem.
Smag til med salt og peber og køl suppen af.

 
Skræl agurken og skær den igennem på langs.
Skrab kernerne ud med en ske og smid dem væk.
Skær resten af agurken ud i små terninger og server dem i den afkølede suppe sammen
med rejer og blomkålsbuketter.

 

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her