Logo

Kylling braiseret med hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling braiseret med hyldeblomst

 
Mør og smagfuld kylling i en sursød sauce med hvidvin og hyldeblomst. Kan du ikke finde lårfilet, så kan du bruge kyllingelår med ben, og braisere i lidt længere tid, eller parter selv lårene og fjern benene. Til 4 personer.

 
# Ingredienser

olie og smør

4 kyllingelår, udbenede

4 nye løg med top, delt i både

2 små fennikel

1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft

2 dl tør hvidvin

salt og peber

evt. citronsaft

hyldeblomster
*

 
Sådan gør du
1.Varm smør/olie i en sauterpande over middel/høj varme.
Del lårfileterne og brun dem på skindsiden i 3 min.
Vend dem og brun yderligere 2 min.

 
2.Kom løg og fennikel (gem de grønne toppe) ved og lad det stege med i 3 min.
Hæld herefter hyldeblomstsaft og hvidvin på.

 
3. Drys med salt og peber, og lad retten simre i ca. 25 min. uden låg, til kødet er gennemstegt og saucen kogt ind.
Tilsæt de grønne stykker top fra løget i mundrette stykker, og lad dem simre med i 2 min.

 
4.Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
Server retten varm, gerne sammen med nye kartofler.

 
Tips: Alternativt kan retten laves med kyllingebryst i stedet for lår, men den bliver ikke lige så smagfuld.

 
Se flere dejlige opskrifter med hyldeblomst HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her