Logo

Lammekoteletter med kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekoteletter med kvark

 
En temmelig sensationel kombination: stærke, krydrede koteletter, ledsaget af en blid, cremet myntekvark - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
1 hvidløgsfed
1 spsk olie
½ økologisk citron
¼ tsk stødt chili
200 g mager kvark
1 dl cremefraiche 9%
4 spsk hakket mynte
salt, peber og 1-2 tsk citronsaft
4 lammekoteletter med ben (a ca 75 g)
2 spsk olie

 
* Tilberedning
1. Hvidløgsfed presses og blandes med 1 spsk olie, reven skal af ½ citron og ¼ tsk stødt chili.
Kvark, cremefraiche og hakket mynte røres sammen.
Smag cremen til med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.

 
2. Lammekoteletter krydres med salt og peber.
Olie varmes op på en pande.
Kødet svitses kraftigt i 3 minutter på hver side, pensles derefter med den krydrede olie og steges videre i 1 minut.
Serveres med kvarken.

 
Energi pr. portion: 34 g protein, 34 g fedt, 7 g kulhydrater = 476 kcal (1995 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her