Logo

Parmesan- og peberkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parmesan- og peberkartofler 

 

Peberblanding og parmesanost krydrer kartoflerne så fint, at retten egentlig ikke behøver noget tilbehør. Retter med kartofler hitter netop nu!

Tid: ca 30 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
8-10 kartofler
2 løg
1 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
1-2 tsk peberblanding (grøn peber, rosé peber, allehånde, sort og hvid peber)
2-3 spsk reven parmesanost
 
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre i et viskestykke eller med køkkenrulle.

 
2. Pil og hak løgene.

 
3. Brun fedtstoffet på en stegepande og læg kartofler og løg på.
Steg under omrøring til det begynder at tage farve.

 
4. Krydr med salt, knust peberblanding og reven parmesanost.

 
5. Eftersteg under låg ved svag varme til kartoflerne er møre.

 
6. Server som en selvstændig ret eller til stegt eller grillet kød, kylling eller andet fjerkræ.

 
Tips: Hele, små nye kartofler kan tilberedes som ovenfor -
det er en god måde at bruge de helt små kartofler på.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kartofler

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her