 
  
         
  
Kogte kartofler er dejligt, men en gang imellem skal det
være lidt anderledes. Her bruger jeg en gammelt redskab, som min mormor brugte for
en del år siden. 
 
 
# Ingredienser:
3 bagekartofler
revet muskat
salt og peber
 
* Tilberedning
Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 
Så kommer mit gamle redskab i brug.
Pres de kogte kartofler gennem denne fætter og læg dem i et fad.
Drys friskrevet muskatnød på, og server.
 
 
  
Kartoffelpressere fås i dag i flere gode modeller til få kroner. 
Andre rodfrugter kan også bruges fx gulerødder.
 
Tips: Kom fadet i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min,
indtil overfladen var pænt gylden.
 
 
 
 
Se de bedste opskrifter med Pressede
kartofler
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------