Logo

Pasta primavera - forårspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta primavera - forårspasta

 

Forår på italiensk! Brug de grønsager, du har eller bedst kan lide. Og her er der ingen ko på tallerkenen. På dansk hedder retten Forårspasta

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Pasta primavera:

500 g forårsgrønsager (fx broccolibuketter, asparges, sukkerærter eller squash)

25 g smør

250 g frisk fettuccine (eller 150-200 g tørret)

2 spsk pinjekerner

1 fed hvidløg (finthakket)

1 spsk olie

1 dl fløde

bredbladet persille og frisk basilikum

salt og peber

Tilbehør:

parmesanost

*

 
Sådan laver du Pasta primavera:
Rens grønsagerne og skær dem i mundrette stykker.
Damp dem i en sauterpande med smør, en smule vand og salt 3-5 min.
 
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Rist pinjekerner og hvidløg gyldne i en gryde med olie og tilsæt fløde.
Giv det et opkog og vend den afdryppede pasta og grønsagerne i.
Drys med friskhakkede krydderurter, smag til med salt og peber og server med friskrevet parmesanost.
---
 
Info: Pasta primavera, forårspasta, er en amerikansk ret som består af pasta og friske grønsager, udviklet i 1970'erne.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her