Logo

Perlebyg - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Perlebyg - info 

Perlebyg er en let poleret byg, med en del af skaldelene bevaret så den indeholder et højt indhold af fibre. Den produceres af maltbygsorter. Perlebyg er et sundt alternativ til ris, men er ikke et fuldkornsprodukt, fordi hele kornet ikke er med. Perlebyg spises i Asien som et alternativ til ris.

 
Beskrivelse
Perlebyg, gerne økologisk.
Serveres i stedet for ris og bulgur.

Brugsanvisning og forholdsregler: Skylles grundigt og koges herefter ca. 15-20 min. i letsaltet vand.


Perlebyg - info 

 

Næringsindhold

Kcal

Fedt

Kulhydrater

Protein

Perlebyg, 100 g kogte

140

00.9 g

27.8 g

03.7 g

Perlebyg, 100 g ukogte

349

02.3 g

69.5 g

09.3 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her