Logo

Pil selv rejer med kryddersmør og godt brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pil selv rejer med kryddersmør og godt brød

 
Servér pil selv-rejer med kryddersmør og godt brød som en hyggelig forret eller frokostret, hvor der spises i det tempo, det tager at pille rejerne. 

Portioner: 4. Tid: 25 min.

 
# Ingredienser
600 g skalrejer / Pil selv rejer
100 g smør
½ tsk røget paprika
1 fed hvidløg
½ bundt purløg
½ bundt dild
1 citron
1 godt brød
salt og peber

 
* Tilberedning
Kom rejerne i et ildfast fad.
Bland smørret sammen med paprika, hvidløg, purløg samt dild og fordel kryddersmørret over rejerne.
Bag rejerne i oven ved 225 °C indtil de er let gyldne og smørret er helt smeltet.
Servér straks med citronbåde, plukket dild og godt brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her