Logo

Pistacie-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pistacie-is 

 
Dessert Is. Arbejdstid: 20 min. Frysetid: mindst 4 timer. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4-6 personer.

 
# Ingredienser til Pistacie-is
4 æggeblommer
flormelis (ca. 4 spsk)
pistaciemasse
usaltede pistacienøddekerner
½ l piskefløde
*
Sådan laves Pistacie-is
1. Pisk æggeblommerne hvide og skummende med flormelis.

 
2. Hak pistacienøddekernerne.

 
3. Kom pistaciemassen i æggene og rør blandingen ensartet.
Tilsæt pistacienødderne.

 
4. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i pistaciemassen.

 
5. Kom isen i en plast- eller aluform og sæt den i fryseren i mindst 4 timer.
Rør i isen 3-4 gange den første time under indfrysningen, så æggemassen ikke synker til bunds.
Holdbarhed i fryser: 2-3 måneder.

 
Tips: Den færdige is kan overtrækkes helt eller delvis med smeltet mørk chokolade.
 
Variation: En hurtigere metode at fremstille pistacie-is på er at blødgøre færdig Flødeis, blande den med pistaciemasse og derpå genfryse isen.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pistacie

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her