Forret Frokost. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca 10 min. Let at lave. Mellem pris. 6 personer.
# Ingredienser til
Rødbedesalat, varm
750 g rødbeder
50 g hasselnøddekerner
2 porrer eller 4 skalotteløg
50 g smør
saft af ½ citron
salt og peber
2½ dl cremefraiche
*
Sådan laves Rødbedesalat, varm
1. Skyl rødbederne under rindende, koldt vand og fjern trevler
og eventuelle blade.
Skræl rødbederne og riv dem på den groveste side af råkostjernet.
Hak nødderne groft.
2. Rens porrerne og befri dem for rodskiven og det øverste grønne.
Eller pil løgene. Skær dem i tynde ringe.
3. Brun smørret i en gryde og svits rødbederne heri ved god varme
og under omrøring i ca 10 min.
Tilsæt porre- eller løgringe efter ca 5 min.s stegetid og lad
dem svitse med de sidste 5 min.
Kom citronsaften ved og smag til med salt og peber.
Anretning:
4. Anret den varme rødbedesalat på portionstallerkener.
Fordel cremefraichen over og drys med grofthakkede hasselnødder.
Server retten med Baguette eller Flûtes.
Tips: Lad ikke rødbederne stege længere end her angivet,
det er vigtigt, at de bevarer biddet.
Se alle de bedste opskrifter med Rødbede
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------