Grønsagssuppe er en sund suppe tilberedt med grønsager og bladgrønsager som primære ingredienser. Den stammer fra gammel historie og er let at lave
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 30 min. Kogetid: ialt ca 1 time. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
500 g rødbeder
2 løg
¼ selleri
¼ hvidkål
50 g smør el.
margarine
1½ liter bouillon af
terning
salt, peber
saft af ½ citron
cremefraiche eller
hytteost
* Fremgangsmåde
1. Kog rødbederne
møre i letsaltet vand ½-1 time.
Fjern skrællen og
skær dem i terninger.
2. Smelt fedtstoffet
og lad løgbåde, groftreven selleri og snittet kål snurre heri uden at tage
farve.
Hæld bouillon ved og tilsæt salt og peber.
Lad suppen koge ca
20 min.
3. Tilsæt
rødbedeterninger og citronsaft og server suppen med cremefraiche eller
hytteost.
Se alle de bedste opskrifter med Grønsagssuppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------