Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 20-25 min. Middelsvær at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Rødtungefileter med løg og tomat
4 rødtungefileter (ca )
1½ tsk salt
skalotteløg
smør
3 tomater
hvidvin
1½ dl fløde
1½ tsk maizenamel
hvid peber
Ovnfast fad
*
Sådan laves Rødtungefileter med løg og tomat
1. Sæt ovnen på 200 °C.
Pil og hak skalotteløgene.
Varm smørret gyldent på en pande og steg løgene klare for
svag til jævn varme, de må ikke tage farve.
2. Skold og flå tomaterne. Skær dem i skiver.
3. Smør et ovnfast fad godt og læg rødtungefileterne i.
Drys med halvdelen af saltet.
Fordel løg og tomater over fileterne.
4. Rør hvidvin, fløde og maizenamel sammen, tilsæt salt og
peber og hæld denne jævning over fisken i fadet.
5. Sæt fadet i ovnen ca ½ time, til fisken er mør og
overfladen gylden.
Tips: Server små, kogte kartofler eller Ris, løse evt blandet med Ris, vilde, til.
Porre kan erstatte skalotteløgene.
Se alle de bedste opskrifter med Rødtunge
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------