Logo

Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade


En let, lille sag til kaffen. Den syrlige smag fra tørrede bær giver godt modspil til den mørke chokolade, mens de poppede ris giver knas og fylde.

 
# Ingredienser

150 g mørk chokolade, 70%

100 g blandede bær, fx blåbær, tranebær og kirsebær

3 riskiks, gerne fuldkorn eller med vilde ris

1 tsk fint salt
*

 
Sådan gør du
1. Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.
Vær forsigtig, så den ikke brænder på.

 
2. Vend bærrene i, knus riskiksene og vend også dem i chokoladen, sammen med saltet.
3. Fordel og pres massen ud i en stor form eller flere mindre forme og lad den størkne inden den skæres ud eller serveres direkte.

 
Tips: Udskift nogle af bærrene med pistacienødder, det smager skønt og giver en smuk farve.

 
De mørkerøde tranebær er syrlige og lidt bitre, de er fyldt med C-vitaminer. Spis tranebær som de er eller lav dem fx til kompot. Tranebærkompot passer godt til vildt og fjerkræ. Vi har samlet opskrifter med de dejlige tranebær.
Vil du se flere dejlige opskrifter med tranebær - så se HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her