Logo

Rosenkålssalat med æbler, valnødder og tyttebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkålssalat med æbler, valnødder og tyttebær

 
Nyd salaten som en forret eller som tilbehør til fx stegt laks, and, vildt eller svinekød.
4 personer. Arbejdstid: 25 min.

 
# Ingredienser til rosenkålssalat med æbler, valnødder og tyttebær:
500 g friske rosenkål
2 æbler
100 g friske tyttebær
50 g valnødder

 
Dressing:
1 spsk honning
2 spsk citronsaft
4 spsk olie
salt og peber
*

 
Sådan laver du rosenkålssalat med æbler, valnødder og tyttebær:
Pisk dressingen sammen, og smag til med salt, peber og evt. lidt mere honning eller citronsaft.
Rens rosenkålene, og snit dem papirtyndt på en mandolin eller med en skarp kniv.
Vend dem i dressingen.
Vask æblerne, skær dem i papirtynde skiver eller strimler, og vend dem i salaten sammen med tyttebærrene.
Rist valnødderne på en tør pande, til de dufter (2-3 min.).
Køl dem af, hak dem groft, og drys dem over salaten.

 
Rosenkålssalat med æbler, valnødder og tyttebær

 
Se flere dressinger og skønne salater her  

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her