Logo

Stenbiderrogn med grønne asparges-sticks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stenbiderrogn med grønne asparges-sticks

 

Prøv at lave denne superlækre rogncreme til grønne asparges, når stenbiderrognen er i sæson.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 2 min. Ikke fryse-egnet. 1 person.
 
# Ingredienser til Stenbiderrogn med grønne asparges-sticks:
25 g rødløg
100 g yoghurt 7%
salt og peber
80 g stenbiderrogn (renset)
1 bdt grønne asparges træspyd
*
 
Sådan laver du Stenbiderrogn med grønne asparges-sticks:
Hak rødløget fint og bland det sammen med yoghurt, salt og peber.
Vend forsigtigt stenbiderrognen i blandingen og stil den på køl.
Knæk den nederste, seje del af aspargesene.
Kog dem herefter i letsaltet vand i ca. 1 min. og afkøl dem hurtigt i koldt vand.
Skær aspargesene i halve og sæt dem på spyd på den lange led.
Ved serveringen anrettes stenbiderrognen i en skål og serveres sammen med asparges-sticksene.
 
Tips: Byt stenbiderrogn ud med rejer.
 
 

Kalorier

 

227 kcal

Protein

219

(31 %)

Kulhydrat

189

(29 %)

Fedt

129

(40 %)

Kostfibre

49

 

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her