Logo

Torsk i folie på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk i folie på grill

 
Fiskefileter steges bedst på grillen i aluform. De kan krydres efter behag. Læsernes bedste opskrift kommer her. Se opskriften på torsk i folie på grill her.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 25 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
8 små torskefileter
100 g smør
2 citroner

1 bdt dild
salt, peber fra kværn
evt. 1-2 fed hvidløg

 
* Fremgangsmåde
1. Gnid fileterne med salt og peber og lad dem trække i 10 min.
Skær citronerne i tynde skiver.
Lav en »bradepande« af et stort stykke folie.

Buk kanterne op og luk hjørnerne.

 
2. Læg folien på grillen med halvdelen af smørret i.
Læg fileterne og citronskiverne i formen.
Drys fintklippet dild over og evt. presset hvidløg.
Skær resten af smørret i tynde skiver, der fordeles på fileterne.

 
3. Steg fisken 12-15 min.
Smør den flere gange med fedtstoffet og vend den en enkelt gang.
Træk forsigtigt folie-formen over på et stort skærebræt.
Server straks med salat og varmt brød eller bagte kartofler til (se opskrift).

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER
og andre gode opskrifter med fisk HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her