Logo

Torskerognstatar, røget

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerognstatar, røget 

 
Forret Frokost. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. 6 personer. 

 
# Ingredienser til Torskerognstatar, røget
400 g blød, røget torskerogn
3 æggeblommer
4 spsk olie
2 spsk kapers
1 lille løg
salt og peber
Pynt: citronryttere og kapers
Tilbehør: ristet (rug)brød
*
Sådan laves Torskerognstatar, røget
1. Vælg en blød rogn.
Skær den igennem og skrab rognen ud med en ske.
Rør rognen ensartet med en gaffel i en skål.

 
2. Rør rognen lind med æggeblommer og olie, tilsæt kapers og finthakket løg og smag til med salt og peber.

 
3. Anret torskerognstataren i en skål og pynt med citronryttere og kapers.
Server det ristede (rug)brød til.
Eller fordel tataren på de ristede brødskiver umiddelbart før servering og pynt med citron og kapers.

 
Tips: Torskerognstataren kan også tilsættes lidt frisk, fintreven peberrod.

 

Se alle de bedste opskrifter med Torskerogn

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her