Logo

Sur-sød gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sur-sød gryde

 
Denne sur-sød gryde er kinesisk inspireret. Nakkefilet bliver i særklasse mør og saftig. Her sammen med de bedste grønne sager i en sursød sauce.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 40 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g skært svinekød, fx nakkefilet, bov eller nakkekam
2-3 spsk olie

salt, peber fra kværn
½ tsk stødt ingefær

1 porre
1 lille, grøn peberfrugt
2-3 forårsløg

3 dl bouillon
2 spsk tomatpuré
2 spsk vineddike
2 spsk soya sauce
1 spsk farin

1 spsk maizenamel

 
* Tilberedning
1. Skær kødet i ganske tynde skiver, der bankes let og skæres i små firkanter.
Brunes i olie og drysses med salt, peber og ingefær.

 
2. Rens grønsagerne, fjern kerner og skær dem i tynde skiver og/eller strimler.
Kom det ned til kødet og lad det svitse i 5 min.

 
3. Tilsæt kogende bouillon, tomatpuré, vineddike og soya sauce.
Lad retten småsnurre, til kødet er mørt (20-30 min.).

 
4. Smag retten til med farin og jævn med lidt maizenamel udrørt i koldt vand.

 
5. Gryderetten serveres med karrydryssede løse ris, ekstra soya sauce og en kålsalat med ananas.

 

Se alle opskrifter med salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her