 
 
 
 
Almindelig medister kan erstatte den røgede. Se alle de
bedste opskrifter med medister. Her er kogebogen med nemme opskrifter - prøv
selv...
Til 4 personer. Tilberedningstid:
15 min. Stegetid: 20-30 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser:
500-600 g røget medisterpølse
sennep
3-4 tomater 
1 porre 
3-4 spsk hakket persille
1 tsk oregano 
peber 
 
* Tilberedning:
1. Fjern skindet fra
pølsen. Flæk pølsen. på langs. 
Smør snitfladerne med
sennep. 
Læg den underste pølsehalvdel
på et stykke folie med snitfladen opad. 
 
2. Skær tomaterne i mindre
stykker og skær porren i tynde ringe. 
Fordel tomater, porreringe, hakket persille, oregano og peber på pølsen 
og læg den anden halvdel
over med sennepssiden mod fyldet. 
Pak folien sammen om
pølsen. 
 
3. Sæt pølsen i ovnen
ved 200 °C i 20-30 min. 
 
4. Server den fyldte
pølse med grøn salat og kartoffelmos eller brød. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.