Logo

Poulard og peberfrugt bagt i cocotte - Kogebog.dk er bedst💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Poulard og peberfrugt bagt i cocotte - Kogebog.dk er bedst💘 

 
Her er opskriften på noget spændende – rødvinsmarineret fugl og peberfrugt bagt i 4 cocotter og serveret drysset med friskhakket oregano. Det dur bare
4 Personer

 
# Ingredienser
2 poulardbryster
2 røde peberfrugter
olie
1 dl rødvinsvinaigre
knust sort peber og salt
1 fed hvidløg
4 æg
1 lille bdt. oregano

 
* Tilberedning
Skær poulardbrysterne og peberfrugter i strimler.
Sauter dem halvfærdige i olie og tilsæt rødvinsvinaigren.
Krydr med salt, peber og finthakket hvidløg, og
lad det hele koge ind, til vinaigren er absorberet af
poulardbrysterne og peberfrugterne.

 
Tag 4 portions-cocotter og læg strimlerne af poulard og
peberfrugter i dem, så de står oprejst.
Hæld pisket æg ned i hver cocotte.
Bag dem ved 200 °C i ovnen, i ca. 15 min eller til æggemassen er stivnet.
Server cocotterne drysset med friskhakket oregano.

 
Se alle de bedste opskrifter med Poulard eller Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her