 
 
   
En ret som virker
meget avanceret, men som du i virkeligheden kan sætte på bordet på 20 min! 
Det smager saftsuseme godt. Retter med fisk hitter netop nu!
Tid: 20 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4
pers. 
 
# Ingredienser
400 g torskefilet 
8 blade kinakål 
vand og salt 
3 spsk fintklippet
purløg 
½ tsk salt 
¼ tsk knust
citronpeber 
1½ dl hvidvin 
 
* Fremgangsmåde
1. Hvis du bruger
frossen fisk, skal den tøes halvt op, 
så den kan skæres i
fire portionsstykker.
Frisk filet deles og
rulles.
 
2. Løsn forsigtigt
bladene fra kålhovedet. 
Skær det tykke
bladfæste af.
 
3. Læg bladene i
kogende saltet vand (1 tsk salt pr. liter vand). 
Blancher dem 1-2 minutter. 
 
4. Læg et stykke
fisk på to blade. 
Drys med fintklippet purløg, salt og citronpeber. 
 
5. Rul sammen til
dolmer. Fæstn evt. med tandstikkere. 
Læg dolmerne i en sauterpande.
 
6. Hæld hvidvinen på
og lad fiskedolmerne simre ca 8 min.
 
7. Server med kogte
kartofler og en blandet salat. 
Pynt gerne med-lidt
ekstra purløg. 
 
Tips: Hvis du vil have en lidt fyldigere sauce, kan
½ dl af vinen erstattes med 1 dl cremefraiche. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Torsk eller andre Fisk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------