
     
Sprøde, hjemmelavede
fritter og stegt kylling, der slår grillbarens med mange meter. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld ret
4 personer. Koge-/stegetid:
1 time og 15 min. 
 
# Ingredienser
2 kyllinger (a ca
1200 g) 
salt og peber 
4 tsk paprika 
2 spsk olie 
1 fed hvidløg
(presset) 
Pomfritter: 
1 kg kartofler 
1 spsk olie 
Salat: 
romainesalat 
tomater 
broccoli buketter
(let dampede) 
græskarkerner 
tranebær (tørrede) 
olie 
citronsaft 
 
* Tilberedning
1. Skær kyllingerne
over på langs. 
Læg de fire halve
kyllinger på en rist over en bradepande. 
Krydr med salt og
peber, og stil dem i ovnen ved 180 °C varmluft i ca 1 time og 15 min. 
 
2. Skræl
kartoflerne, skær dem ud i lange stave, og vend dem med olie og salt. 
Fordel dem på en bradepande med bagepapir, steg dem ca 1 time, til de er gyldne
og sprøde. 
 
Rør paprika, olie og
hvidløg sammen, og pensl kyllingerne efter 50 min. 
Steg dem yderligere
i 25 min., til de er gennemstegt. 
 
4. Bland salaten, og
dryp med olie og citronsaft. 
 
Tips: Server en god remoulade rørt med cremefraiche
til fritterne. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.